FAQ

Vaakgestelde vragen


Nieuwe website aanvragen

Hoe vraag ik een nieuwe website aan?

De eerste stap is om contact op te nemen met ons. Wij versturen u dan het digitale aanvraagformulier waarop u al uw wensen kenbaar kunt maken en kunt kiezen voor 1 van de pakketten. Ook kunt u dit formulier gebruiken om tekst en foto's te uploaden die op uw nieuwe website geplaatst kunnen worden. Ten slotte kunt u kiezen uit 1 van de voorbeeldsites die we kunnen gebruiken om uw website te bouwen.

Ik weet niet precies hoe mijn website er uit moet zien, moet dat wel?

Nee, dat hoeft niet. Wanneer u een aanvraag doet voor een website zullen we u een digitaal aanvraag formulier toemailen. In dit formulier vragen we u ook om te kiezen voor 1 van de voorbeeldsites. Zo kunt u kiezen voor de look die het beste bij uw onderneming past.

Wat als ik geen (professionele) foto's heb voor mijn website?

Er zijn tegenwoordig meerdere websites met professionele foto's die zonder copyright zijn en dus vrij gebruikt mogen worden op commerciële websites. Wij adviseren u om te kijken op Pixabay.com, Pexels.com en Unsplash.com. Alle foto's op die websites kunnen kosteloos gebruikt worden op uw website.

Hoeveel kost een nieuwe website precies?

Al onze prijzen zijn all-in, geen kleine lettertjes. Ook zijn de prijzen op onze site inclusief BTW. We bieden op dit moment 2 pakketten, te weten Premium en Premium Plus. Met het Premium pakket heeft u een complete website voor € 399. Met premium plus krijgt u behalve een website ook een professionele bedrijfslogo, en dit pakket kost €499.

Wat houdt een complete website in?

Met een complete website bedoelen we dat u een website krijgt met een index pagina, dit is de eerste pagina die bezoekers op uw site zien en is ook de belangrijkste pagina. 9 van de 10 bezoekers zullen na het bekijken van de index pagina besluiten of ze op uw website blijven of niet. Ons doel is om een mooie en snel ladende index pagina te maken zodat u bezoeker geinteresseerd is in de rest. Naast een index pagina komt er ook een gedeelte over uw producten of diensten, gedeelte over ons of over mij, gedeelte tarieven of prijzen en een contact formulier. Dit kunnen aparte pagina's zijn maar het kan ook geintetegreerd zijn op de index pagina, dit hangt er vanaf hoeveel tekst u heeft en welke voorbeeldsite u kiest. Elke website is weer uniek.


Domein naam of hosting

Wat is een domeinnaam ?

Een domeinnaam is het adres dat mensen intypen in hun internet programma om naar een website te gaan. www.google.nl is bijvoorbeeld een domeinnaam. En www.konijn.nl is ook een domeinnaam. Als iemand naar Google.nl wilt gaan dan worden ze eigenlijk doorgestuurd naar de hosting plek op internet waar de tekst en foto's van een website staan, maar de bezoeker merkt hier verder niets van.

Wat is hosting ?

Met hosting bedoelen we een locatie op het internet waar alle pagina's en foto's van uw website worden opgeslagen (gehost). Dit is nodig omdat anders uw website niet bereikbaar zou zijn als mensen uw website willen bekijken. Die bestanden moeten van ergens vandaan komen. Met alleen hosting is uw website nog steeds niet te vinden, en daarom is hosting altijd in combinatie met een domeinnaam.

Waarom moet ik hosting en een domeinnaam hebben?

Als we hosting en een domeinnaam vergelijken met een woning, kunnen we u het volgende voorbeeld geven. Een domeinnaam is te vergelijken met de naam van de straat waar u woont. Als mensen bij u op bezoek willen komen dan zegt u bijvoorbeeld dat ze langs moeten komen op de Molenaarslaan 5 in Hoofddorp. Maar als er op de Molenaarslaan 5 geen woning staat, dan komen de bezoekers terecht in een leeg veld. Als u een woning heeft in die straat kunnen mensen naar binnen om uw woning te bekijken. In dit voorbeeld is uw woning de hosting van uw website. Met alleen hosting zou niemand uw website weten te vinden en met alleen een domeinnaam zouden ze terecht komen op een lege pagina.

Hoeveel kost hosting?

Bij ons kost hosting inclusief .NL domeinnaam slechts € 3 per maand inclusief BTW. Dit bedrag wordt eens per jaar gefactureerd. Indien u geen .NL maar een .COM domeinnaam wilt dan is het slechts € 4 per maand. Het is bij ons ook mogelijk om een hosting pakket af te sluiten van € 6 per maand. U krijgt dan hosting inclusief .NL domeinnaam en daarnaast updaten wij uw website met nieuwe foto's en /of tekst wanneer u dat wilt.


E-mailadressen

Hoe kan ik mijn e-mail lezen ?

De e-mails die u ontvangt op info@uwsite.nl komen terecht in een e-mailbox die u kunt lezen en beantwoorden vanaf een PC, tablet of smartphone. U kunt vanaf elke PC inloggen op een webmail pagina om zo uw emails te lezen en beantwoorden met hetzelfde gemak waarmee u bijvoorbeeld inlogt op Hotmail of Gmail. Ook is het mogelijk om uw bedrijfsemail te lezen op uw smartphone. U krijgt van ons stap voor stap instructies voor iPhone en Android om uw emailaccount(s) in te stellen.

Hoeveel e-mailadressen kan ik aanmaken ?

Onbeperkt, hoeveel u wilt. Wij maken standaard info@uwsite.nl aan en voor de meeste bedrijven is dit al voldoende. Maar we kunnen een onbeperkt aantal e-mailaddressen aanmaken als u dat nodig heeft. Misschien wilt u voor al uw medewerkers een apart e-mailadres, zoals mark@uwsite.nl, johan@uwsite.nl en piet@uwsite.nl. Of een apart e-mailadres voor klantenservice@uwsite.nl en/of sollicitaties@uwsite.nl, het is allemaal mogelijk.

Beveiliging tegen SPAM en virussen inclusief ?

Jazeker, we gebruiken de nieuwste software om virussen en spam zoveel mogelijk uit uw mailbox te houden. Deze service is gratis bij het hosting pakket.


Contact

Ik heb nog steeds een vraag, hoe neem ik contact op?

Stuur ons een berichtje met het contact formulier hieronder, chat met ons met de chat knop rechts, e-mail ons op info@premiumdesign.nl, whatsapp ons op 0613219660 of bel naar 023-0000000


Meer informatie nodig of een vrijblijvende offerte?

Stuur ons een bericht en we nemen zsm contact met u op


Wij geven om onze klanten en bij ons is de klant nog steeds koning!

Laat ons een mooie website voor u maken zodat u zich kan focussen op uw onderneming| Copyright © 2017 Premium Design | KVK: 1302349 |